Asiakastarina

“Jani tietää, miten meillä toimitaan”

SWM-Wood Ltd on lämpökäsitellyn sahatavaran edelläkävijä Mikkelin Pursialassa. Yrityksemme on globaalisti yksi maailman suurimpia lämpökäsitellyn sahatavaran tuottajia. Meillä ei ole omaa sähköasentajaa, vaan ostamme sähköpalvelut ulkopuoliselta toimijalta. Virtatien kanssa olemme tehneet yhteistyötä useita vuosia.

Jani Himanen on toteuttanut meillä kahdenlaisia töitä. Teollisuuden sähkökunnossapitoon liittyy muun muassa sähkömoottoreiden vaihtoa ja vianetsintää. Jani on auttanut myös kiinteistön sähkötöissä eli valaistuksen, lämmityksen, investointien ja uudiskohteiden vaatimissa toimenpiteissä.

Arvostamme sitä, että pitkän yhteistyön ansiosta Jani tuntee, mitä teknologiaa meillä on ja miten meillä toimitaan. Ei tarvitse lähteä joka kerta juurta jaksain selittämään, että mitä tämä laite tekee ja missä kohtaa mikäkin huollettava kone sijaitsee. Tärkeä etu on myös Janin palvelualttius ja nopeus. Teollisuudessa ollaan usein töissä iltaisin ja viikonloppuisin. Iso hatunnosto Janille siitä, että hän on pystynyt vastaamaan tarpeisiimme hyvinkin eksoottisiin kellonaikoihin.

Erkka Himanen

tuotantopäällikkö

SWM-Wood