Asiakastarina

”Jani tekee hommansa niin kuin kuuluukin”

Juvalainen maatalousyhtymä Sihvonen ylläpitää 80 lehmän lypsytilaa. Olemme Virtatien ensimmäisiä asiakkaita ja yhteistyö sähkötöissä jatkuu edelleen. Vuosien aikana Virtatie on toteuttanut niin sähköasennuksia kuin ennaltaehkäisevää kunnossapitoa. Tehtäviin on kuulunut niin peruskorjausta, sulakkeiden vaihtoa, valaistuksen uusimista, laitekorjauksia kuin sähköjen vetämistä uuteen rakennukseen. Erään kerran Virtatie teki lypsyjen välillä maitohuoneen sähkölaitteiden siirron väistötiloihin lattiaremontin vuoksi.

Tällä alalla on todella tärkeää, että sähkölaitteet toimisivat moitteetta koko ajan. Kaikki eläinten hyvinvointiin ja navetan toimintaan liittyvät laitteet tarvitsevat sähköä ja paloriski on suurin silloin, jos niissä on häikkää. Ympäristönä navetta on sähköasentajalle haastava, sillä kosteutta ja erilaista pölyä on paljon. Eläimet on osattava ottaa huomioon koko ajan.

Yhteistyö Virtatien kanssa on sujunut mainiosti. Kun Jani tulee tekemään jonkin homman, hän tekee sen niin kuin kuuluukin, eikä vähän sinne päin.

Erityisesti arvostan Janin palvelualttiutta. Sähköviat eivät usein tapahdu virka-aikana. Jani vastaa aina puhelimeen ja tulee tarvittaessa korjaustöihin myös viikonloppuna.

Kari Sihvonen

Maatalousyhtymä Sihvonen